مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

باسلام
اینجانب نظامی بوده و در محل خدمت خود زمین خوردم و بعداز عکس گرفتن مختصص ناجا گفت که مهره L4 کمرم دچار شکستگی خفیف پیدا کرده است و به شورا معرفی نمود
سوال اینکه غرامت و دیه کمرم چند درصد میشود؟و اینکه معلول خدمتی محسوب میشوم یا خیر ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در حین خدمت حادثه و صدمه به شما وارد شده است موضوع در کمیسیون مطرح و بنابر تشخیص کمیسیون پزشکی درصد صدمات شما مشخص خواهد شد و در صورتی که به شما غرامت وارد گردد از بیمه غرامت باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد
و با توجه به نظریه کمیسیون ناجا ، ممکن است جانبازی یا معلول حین خدمت یا از کار افتادگی را تعیین نمایند و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام م درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید نظر کمسیون پزشکی در مورد معلولیت شما چیست ودیه را پزشکی قانونی مشخص میکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود