مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

باسلام و عرض خسته نباشید
عزیزان،با توجه به اینکه همسرم منو زده و از خونه بیرونم کرده و کلیدارو ازم گرفته و در حل اختلاف الزام به تمکین هم اعتراف کرد کلیدارو گرفته،و من با استناد به پزشکی قانونی و صورتجلسه کلانتری اقدام به شکایت ضرب و جرح و ترک انفاق کیفری کردم بعد از یک هفته از شکایتم اقا به حسابم 150 هزار تومان پول واریز کرده یعنی این 70 روزه 450 هزار تومان که از طریق پست برام میفرسته،میخواستم بدونم الان شکایت نفقه حقوقی بکنم؟و برای شکایت کیفری که هنوز تو مرحله حل اختلافیم شکایت کنم که مبلغی که میفرسته کمه؟یا چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت حقوقی و کیفری نفقه را با هم دنبال کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هر کدام محاسن خود را دارد می تواتید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همان شکایت کیفری خود را پیگیری کنید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

هر طور خودتون تمایل دارید بحث کیفری به انگيزه مجازات و تنبیه نيز میباشد