مشاوره حقوقی رایگان - خرج و مخارج زندگی زناشویی

با سلام من با همسرم اختلاف شدید دارم و هنگامی که کارت بانکی در اختیارش قرار میدهم از حساب من خالی می‌کند و خرج زندگی پدرومادرش میکنه،چون بنده از لحاظ مالی و معیشتی از خانواده همسرم وضعم بهتره و پدر خانمم معتاده و مستاجره،حال با این تفاسیر بنده کارت بانکی در اختیار همسرم قرار نمیدهم و هرچی که لازمه خودم برای خانه خرید میکنم و هر چیزی هم که احتیاج باشد همسرم توی برگه یادداشت میکند و به دست فرزندم میده و منم طبق خواسته اونا میرم خرید میکنم،ولی الان به مشکل برخوردیم و میخواد برود شکایت کنه که همسرم خرج و مخارج زندگی رو نمیده ،راه حل چیست بنده چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به واریزی ها می‌توان استناد کرد
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه باهم زندگی می‌کنید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
از طرفی می توانید فاکتور خرید به دادگاه ارائه دهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت ایشان اثر قانونی و حقوقی ندارد زیرا ایشان در حال حاضر از نفقه تکمیلی شما استفاده می‌کند نگران نباشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مدارک و مستندات مبنی بر پرداخت هزینه و نفقه به ایشان داشته باشید مشکلی پیش نخواهد آمد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ماهیانه یک مبلغی برای همسر خود واریز نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کارت بانکی را به ایشان بدهید و ماهیانه مبلغ مشخصی را داخل کارت واریز نمایید.