مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فاسد

سلام نیروی انتظامی در روز پنجشنبه ما رو تهدید کرد به این که ما میتونیم مواد تو جیب شما بزاریم و ب زندان ببریمتون و بی احترامی ب ما کردن طبق قانون این کار برای نیروی نظامی کشور جرم هست می‌خوام رسیدگی بشه معلوم نیست چنتا جوان تا الان بی گناه رفتن زندان یا اعدام شدن پلیس های بی کفایت شماها همه باید خلع درجه بشید فاسد ها ایشالله برید زیره تریلی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دادسرای نظامی مراجعه کنید و از مامور شکایت کنید.
یا با شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را به بازرسی گزارش دهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین در دادگاه شکایت تحت عنوان تهدید شکایت مطرح کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید ولی باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایا دلایل و مدارکی مبنی بر ادعای خود دارید می توانید شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با شماره تلفن بازرسی ناجا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت داشتن مستندات شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

حتما شکواییه تهدید و سو استفاده تنظیم کنید. در داسرا عمومی یا نظامی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید ولی باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید