مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حق تفکیک آب ملک قولنامه ای

بنده سال98 واحدی از یک مجتمع رو فروختم که بعد از دوسال وبا داشتن کنتور آب خریدار از من بخاطر حق تفکیک نداشتن آب شکایت کرده آیا این ادعارو میتونه داشته باشه و امکان اینکه دادگاه حق رو به ایشون بده،هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر خیر چون خریدار با علم و اطلاع کافی نسبت به معامله با شما اقدام نموده است و بعد از دوسال این ادعا قابل استماع نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان با علم ورضایت خرید را انجام دادند