مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک‌ سوم حقوق مستمری بگیر متاهل فاقد فرزند

سلام و وقت بخیر
در اجرای تامین خواسته علیه من ، با توجه به اینکه هنوز جلسه ‌ی رسیدگی تشکیل نشده است ،قاضی اجرای احکام دستور داده که یک سوم حقوق بنده را چنانچه فرزندی ندارم توقیف نمایند .
در حالی که بنده متاهل هستم ولی فرزند ندارم . آیا طبق ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی، قاضی میتواند یک سوم حقوقم را توقیف کند ؟ یا می بایست با توجه به متاهل بودن من ، حکم به توقیف یک چهارم از حقوق بنده را صادر می نمود .؟؟
آیا قاضی مرتکب خلاف شده است؟
در واقع سوال من در رابطه با یک سوم یا یک چهارم هست.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در قانون و اجرای احکام مدنی آمده است در صورت متاهل بودن و دارای فرزند یک چهارم در غیر این صورت یک سوم قابل توقیف خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی درست دستور داده اگر شما فرزند داشتید یک چهارم توقیف میشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. باوجود فرزند یک چهارم حقوق بلوکه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قاضی درست دستور داده اگر شما فرزند داشتید یک چهارم توقیف میشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شما فرزند داشتید یک چهارم توقیف میشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت متاهل بودن و داشتن فرزند یک چهارم در غیر این صورت یک سوم قابل توقیف است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه فرزند داشتید یک چهارم توقیف میشد