مشاوره حقوقی رایگان - عدم دیدار دخترم به مدت سه سال، حضانتش، تکلیف اسباب و اثاثیه

با عرض سلام و ضمن خسته نباشید غرض از مزاحمت حقیر حدوداً 3 سال بیش از همسرم جدا شدم که تقاضای همسرم بود برای پرداخت مهریه به زندان افتادم در طول زندان همسرم فرزند پسرم را به خانه مادرم فرستاد و با این کارش پسرم و و دخترم را از هم جدا کرد به طوری که من و هم پسرم حدودا سه سال است دخترم را ندیدیم ایشان از دیدار فرزندم جلوگیری می کند و با قایم موشک بازی از دیدار فرزندم جلوگیری می کند از آن مقام مسئول 3 سوال دارم اول اینکه آیا یکی از والدین می تواند حضانت یک فرزند را فقط قبول کند فرزند دیگر را طرد نماید؟ سوال دوم در صورتی که طی این مدت همسرم با اطلاعات غلط دادن به دخترم مرا از چشم ایشان انداخته باشد و با توجه به اینکه اینجانب نسبت به محیط نا سالم منزل همسرم با توجه به اطلاعاتی که به دست آوردم، و با توجه به اینکه از نظر اخلاقی همسرم مشکلات فراوانی دارد و جدایی اینجانب بخاطر خیانت ایشان بود و اکنون ایشان صیغه یک مرد غریب است چگونه می توانم جهت گرفتن حضانت فرزند دخترم اقدام نمایم سوال آخرم در مورد اسباب و اثاثیه منزلم که همه را خودم در زمان زندگی مشترک مان خریده بودم و با توجه، به اینکه شنیده ها حاکی از آن است، همسرم وسایل واسباب اثاثیه های منزلم رابدون اذن و خبر من فروخته یا بخشیده است، چه اقدامی، از طریق قانون میتوانم بکنم، لازم به ذکر است ایشان هیچ گونه جهیزیه ای نداشته و فقط خانه دار بوده اند، ممنونم که وقت گرانتان را در اختیار بنده گذاشتید، من الله التوفیق

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام دختر تا 7سال با مادره و از 7تا9 با پدر و ازون سن ببعد اختیار انتخاب با خودشه . در مورد وسایل چنانچه میتونید اثبات کنید متعلق بشماست دادخواست استرداد اسباب و وسایل بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا 9 سالگی با توجه به مصلحت فرزند دادگاه تعیین تکلیف می کند.
برای وسایل می توانید دادخواست استرداد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کنید که خانم ازدواج کرده حضانت او سلب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا
درخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزندان مطرح نمایید تا زمان ملاقات هفتگی ، مشخص بشود
و بعد دادخواست حضانت فرزندان را مطرح نمایید تا
و دادخواست استرداد وسائل را مطرح نمایید که باید با ارائه فاکتور یا شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حضانت تا 7 سال فارق از جنسیت با مادر است و لوازم قابل استرداد است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت تت 7سالگی با مادر است و از 7تا9سالگی در مورد دختر با پدر است بعد از 9ستلگی تصمیم با فرزند است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به سن فرزندانتان پاسخ متفاوت خواهد بود .
دادخواست استرداد عین اموال در صورن نبودن عین قیمت اموال را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضانت تا هفت سالگی با مادر است وی در خصوص اموال نیز می تواند دادخواست استرداد تقدیم نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دیدار و ملاقات فرزندتانحق شماست و والدین در قبال تمامی فرزندان وظیفه و مسئولیت دارند.
در صورتی ک بتوانید نامناسب بودن جو خانه همسرتان برای دخترتان را اثبات کنید با دلیل موجه هم اکنون میتوانید حضانت دخترتان را از ایشان بگیرید. ضمن در مورد وسایل در صورتی ک فاکتور رید داشته باشید یا ب هر نحو بتوانید اثبات کنید می توانید انها را پس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ملاقات فرزند را داشته باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ارتباط با حضانت تا هفت سالگی با مادر است اگر میخواهید از او سلب حضانت کنید باید عدم صلاحیتش را در دادگاه اثبات کنیددر مورد وسایل خود، دادخواست استرداد عین یا قیمت وسایل با توجه به فاکتور و شهادت شهود و نظر کارشناس بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حضانت دختر تا 9 سالگی با پدر بوده و پس از آن خود می تواند انتخاب کند و لوازم منزل نیز باید از طریق شورای حل اختلاف شهر تهران درخواست استرداد جهیزیه یا لوازم متعلق به خود را نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دستور موقت ملاقات از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت کنید و همچنین دادخواست حضانت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دستور موقت مبنب بر ملاقات فرزند اخذ نمایید
تا 7سال حضانت با مادر است مگر بااثبات عدم صلاحیت و بارعایت مصلحت طفل امکان سلب صلاحیت وجود دارد
در خصوص وسایل اگر فاکتور و شاهد و...دارید می توانید استرداد آنها را مطرح نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،حضانت تا 7سال با مادر است.
وسایل قابل استرداد است.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر است برای وسایل دادخواست استرداد دهید و استشهادیه تنظیم کرده