مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام وقتتون بخیر دخترم متولد سال 90 و ده ساله هست و حضانتشو باباش 8 سالگی ب رضایت خودم از من گرفت و من تو دادگاه شرکت نکردم و رای دادگاه رو برای ملاقت فرزندم ندارم والان دو ساله ک باباش نمیزاره ببینمش چون ده سالش شده و هرجا میرم میگن ب سن بلوغ رسیده و خودش میتونه تصمیم بگیره و ما کاری نمیتونیم بکنیم چند بار دفتر قضایی شکایت کردم ولی راه ب جایی نبردم پرونده م رفت شورای حل اختلاف و اونها هم بهم گفتن ک از لحاظ قانونی نمیتونی کاری کنی چون ده سالش هست دقیقا دو ساله باباش و زن باباش نمیزارن بچه مو ببینم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ملاقات فرزند بدهید و بدوا دادخواست دستور موقت بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند را مطرح نمایید یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ملاقات فرزند و بدوا دادخواست دستور موقت جهت ملاقات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دختر شما به سنی رسیده که خود باید تصمیم بگیرد شما میتوانید دادخواست حقوقی ملاقات با فرزند بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد دادخواست داده و ملاقات فرزند مشترك تان را از دادگاه بخواهيد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست ملاقات و دستور موقت ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دختر شما ازسن حضانت خارج شده است با این حال دادخواست ملاقات فرزند مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست ملاقات فرزند و بدوا دادخواست دستور موقت جهت ملاقات بدهید