مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر نمای ساختمان

سلام
من ساکن ساختمان 4 طبقه با 7 واحد هستم من و 5 واحد دیگر بخاطر ریزش نمای ساختمان تصمیم بر پیچ و رولپلاک کردن سنگ ها و نصب مجدد نما کردیم ولی یک واحد راضی ب پرداخت پول نمیشود
میخوام بدونم چطور میشه سریع ترین راه ممکن مجبور به پرداخت شود چون با سرد شدن هوا نما دوباره ریزش میکنه
ایا با تحت فشار قرار دادن اون مثل عوض کردن قفل ساختمون و مسائل دیگه جرم صورت میگیره؟دوستان گفتن نامه ای برای ایشون بنویس و بگو تا 48 ساعت وقت دارن
هزینه هایی صورت گرفته و کار شروع نشده این وسط اگر کار به شکایت کشیده شد میشه از ایشون خسارت گرفت؟
همچنین ایشون هزینه مشکل فاضلاب و تعویض ایفون پرداخت نکردن با اینکه به ایشون اطلاع دادیم و ایشون مخالفتی نکردن بعد از هزینه های صورت گرفته ایشون گفتن ک اگر خودم ساکن ساختمون شدم پرداخت میکنم در غیر اینصورت قصد فروش دارم و پرداخت نمیکنم
دنبال راهی هستم که در کمترین زمان و کم دردسرترین دوندگی صورت بگیره
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید مستندات شما بررسی شود تا دقیق اظهارنطر کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدیر ساختمان باید ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نماید و سپس شروع به کار نمایید و اگر هزینه ها را پرداخت نکرد شما دادخواست مطالبه وجه در شورا مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان باید ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نماید و سپس شروع به کار نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدیر ساختمان برای ایشان اظهار نامه ارسال کند سپس دادخواست مطالبه وجه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید