مشاوره حقوقی رایگان - حساب چند ساله

سلام وقت بخیر .
بنده سال 92 با دونفر که پدر و پسر هستن معامله کردم به مبلغ 150میلیون و ایشان 55میلیون پرداخت کردن در چند قسط که تا پیان سال 92 اتفاق افتاد . و مابقی حساب مانده و از دادن ان سر باز میکنن . و بند فقط یه رسید دستی دارم که پدره نوشتن که بند از پسر ایشان طلب کار میباشم ولی مبلغ ننوشتن داخل رسید و امضا کردن و چند نفر شاهد هم امضا کردن درصورتی که شاهدین از مبلغ اگاه بودن . و همچنین فاکتور های موجود که امضا انها را ندارند . ولی فروشندگان که من از انها به واسطه جنس گرفتم شاهد هستن . ایا میتوانم اقدام جهت وصول طلب خود نمایم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد مدارک دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به استناد مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید