مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید
از یک نفر سفته 50 میلیونی دارم الان 8 ماهه به جایی نرسیده اعسار داده جواب نیومده ضامن پشت سفته هم پدرش هست اونم اعسار داده میتونم بدونم آخرش چی میشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت پذیرش اعسار انها حکم به تقسیط داده می شود مگر اینکه شما اموالی از انها پیدا ومعرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آخرش بستگی به تصمیم قاضی دارد که تقسیط را بپذیرد یا نه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با پذیرش اعسار حکم به تقسیط آن داده خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعسار هر دو پذیرفته بشود بر اساس نظر قاضی تقسیط صورت میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اعسار پذیرفته بشود ، مبلغی به عنوان پیش پرداخت تعیین و بقیه قسطی خواهد شد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نتیجه این است که پیش پرداخت و اقساط تعیین می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با حکم قبول اعسار مبلغ سفته برای پرداخت محکوم علیه تقسیط میشود و شما میتوانید به این رای اعدراض کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

باسلام - از آنها مال معرفی کنید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اموالی دارند معرفی نمایید در غیر این صورت قسطی می گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

نتیجه بستگی به شرایط پرونده و اشخاص پرونده دارد. در بدترین حالت اگر اعسار پذیرفته شود به صورت اقساط ملزم بپرداخت میشوند یا به ایشان مهلتی داده میشود.