مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه محضری بعد از فوت

با سلام وخسته نباشید خدمت شما
بنده از اتباع هستم وحدود 22 ساله با مدرک اقامتی در ایران زندگی می‌کنیم
جدیدا به علت مشکلات مستاجری خونه و زمین‌های خودم فروختم و در ایران ملک با سند ششدانگ تک برگی خریداری کردم به علت مشکل به نام زدن سند به اسم یکی از دوستان ایرانی کردم و از ایشان اقرار نامه محضری و همچنین قول نامه به اسم خودم دارم که حتی پشت قولنامه هم با دست خط ایشان نوشته شده هیچ حقی نه وارث من در آینده دار و نه خودم
سوالی که خدمتتون دارم اینه آیا در آینده مشکلی با وارث ایشان نخواهم داشت و اینکه اگر دعوای حقوقی بکنم میتونم با این مدارک و شواهد مالکیت ملکم اثبات کنم ممنون از راهنمایی و مشاوره تون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقرارنامه بعد از فوت نیز بی تاثیر نیست