مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه محضری

عمویم تمام املاک پدربزرگم را قبل از مرگش به نام خورد کرده و ادعا می کند از پدرش پول طلب داشته و همه اموال حق اوست. سایر ورثه از این موضوع و کلاهبرداری کاملا بی اطلاع بودند و این ادعا را دروغ می دانند. با اصرار سایر ورثه، عمویم اقرارنامه محضری نوشت که این املاک‌ متعلق به ورثه است.
چگونه می توان انحصار وراثت انجام داد؟ از این اقرارنامه چگونه برای تقسیم اموال می توان استفاده کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت درخواست انحصار وراثت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بعد از اخذ گواهی دادخواست تقسیم ترکه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اقرار نامه خیلی میشه استفاده کرد ولی خیلی هم باید وقت صرف کرد. پاسخ سوال شما حداقل دو صفحه و یک ساعت وقت نیاز دارد شما باید وکیل بگیرید تا به ترتیب کارها را انجام دهد و حکم ابطال اسناد عمو را بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون ورثه زیاد هستند باید وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
چون اقرار می‌کند و مخالفتی ندارد جای نگرانی نیست
مگر همکاری نکند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا یکی از وراث به نمایندگی از بقیه دادخواست گواهی انحصار وراثت دهید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم اموال پدر بزرگ را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
و بعد ورثه باید دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و به اقرار نامه استناد نمایید

و در صورت صدور حکم به ابطال سند مالکیت ، شما باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید
و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبلا به سوال شما پاسخ داده شده اگر باز هم ابهام دارید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انحصار وراثت نیاز به این اقرار نامه و ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست انحصار وراثت تنظیم نمایید