مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه تقسیم ارث

با سلام
اگر پدرم بخواهند از طریق اقرار نامه محضری، خانه و ماشین و... خود را به فرزندان منتقل نماید، همین اقرارنامه برای بعد از فوت ایشان هم کفایت می کند یا ممکن است با نارضایتی یکی از ورثه، همه تقسیم هایی که پدر در زمان حیات با این اقرارنامه انجام داده اند بی اعتبار شود؟
غیر از صلح عمرانی و هبه چه می توان کرد؟ آیا بیع نامه مشاوراملاک معتبر هست تا ورثه نسبت به سهم همدیگر، ادعایی نداشته باشند؟

پاسخ ها :

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام تقسیم نامه که در دفتر اسناد رسمی محضر تنظیم گردد معتبر می باشد .قولنامه یک سند عادی است و ممکن است نسبت به آن ادعای انکار وتردید بنمایند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. در بیع یکی از ورثه اگر اثبات کند وجهی رد و بدل نشود ممکن است مشکل ساز شود. بهترین روش صلح عمری با حق فسخ برای پدر میباشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

اقرار نامه کافی مبایعه نامه مناسب است و برای اخذ توضیح بیشتر بهتر اطت تماس بگیرید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

بهتره مبایعه نامه یا سند انتقال تنظیم بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیع اگر به شکل صوری صورت گیرد قابل ایراد از سوی وراث خواهد بود لیکن صلح عمری بهترین پیشنهاد جهت نقل و انتقال خواهد بود.