مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف بیمه شخص ثالث

سلام من پرایدم را چندماه پیش با زمان فک پلاک یکسال وکلاتی فروخته ام و هنوز فک پلاک نشده است و مهلت انقضای بیمه اش یک ماهه دیگر است هیچ مدرک و هیچگونه دسترسی به خریدار را ندارم فقط کپی کارت ماشین قبلی را دارم چگونه میتوانم بیمه شخص ثالثم رو به ماشین و پلاک جدیدم انتقال بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
مستحضر باشید باید دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با ارایه دادخواست الزام به فک وتعویض پلاک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا فک پلاک نمایید و دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست فک پلاک مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام فک پلاک برعلیه صاحب پلاک دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه بیمه خود موضوع را پیگیری کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا به بیمه مربوطه مراجعه و سس دادخواست فک پلاک از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید