مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه شخص ثالث

سلام بنده پارسال ماشینمو فروختم بعد از 9 ماه ماشین دیگه خریدم و همون پلاک قبلی رو به این ماشین انتقال دادم الان که رفتم بیمه کنم گفتن اون کسی که ماشینو بهش فروختم 70 درصد تخفیف پلاک منو انتقال داده به پلاک خودش و تخفیفات من صفر شده من باید چکار کنم تخفیف به پلاک خودم برگرده.با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان انتقال به آن شخص نیست شما می‌توانید اقدام نمایید