مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

من با خانمی چند سال دوست بودم بحثمون شد قهر کردیم بعد س ماه زنگ زدن گفتن تو ازمون انگشتر بردی همون موقع ک رابطه داشتیم گفته بودن ک حلقمون گم شده بعد دعوا ب من تهمت زدن حتی گفتن ک بردیمش تو اتاق جعبه و حلقرو نشونش دادیم درصورتی ک همچین چیزی نبوده غیر از من کلی ادم اونجا رفت و امد داره سر دشمنی هزارتا تهمت بعم زدن من کی میتونم اعاده ی حیثیت کنم و چطوری باید از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید بابت افترا باارایه ادله محکمه پسند شکایت نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آن خانم باید برای اثبات گفته هایش مدرک داشته باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان افترا می توان شکایت خود را طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص افترا و نشر اکاذیب شکایت کنید.