مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام، خانواده ای با برادر بزرگم وصلت کرد و کار به اختلاف کشیده شد. ( طلاق ) 4ساله که شکایت و دادگاه و حتی زندان شده کار دو طرف. پارسال این موقع که کرونا گرفته بودم و در قرنطینه، از من و یک نفر دیگه که کارگر شرکتیم دو بار به جرم دزدی و تهدید به قتل شکایت شد، قرار شد پرونده ها بره دادگاه و جوابش بیاد. الان بعد یک سال هنوز از دادگاه خبری نیست. آیا میتونم اعاده حیثیت بکنم؟ با سپاس ازشما

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اول روند پرونده را از دادگاه پیگیری بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید