مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دزدی

من دانشجوام و درطول هفته خوابگاه دانشجویی سکونت دارم و اخر هفته برمیگردم خونه....یک ماه پیش وقتی از خونه برگشتم به اتاق وسیله هامو گذاشتم و برگشتم سرکلاس و مطمعن هستم که در اتاق رو هم قفل کردم و به کلاس رفتم....ساعت 10 دوستم پیام داد که از کلاس برگشتم و دزد به اتاق امده و لباسای مجلسی(لباسا مال یکی دیگه بودن و دست این خانوم امانت بودن) رو بردن و تو اومدی اتاق و وسیله هات اینجاست حتما تو بودی که لباسا رو بردی و الانم باید هزینه لباسارو بدی....و الان دو هفته است منو تهدید میکنه که من ازت شکایت میکنم و پول لباسارو از تو میخوام و ابروتو پیش همه میبرم... ناگفته نماند که رشته حقوق میخونه و میگه کل بچه های اتاق رو میارم به نفع من شهادت بدن که تو سابقه ات خرابه و کلی تهدید دیگه...
توروخدا الان به من بگید چیکار کنم خسته شدم اتاقمم عوض کردم بازم میان سراغم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کسی که اتهام می زند باید با دلیل ادعای خود را ثابت کند...