مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به ایفای تعهد و ابطال سند ملک فروخته شده

سلام من ی ملک رو خریدم سال99/4/12الان طرف زنش درخواست ابطال سند ملک داده طبق یه برگه دست نویس که نه اسم ملک نه اسم شاهدی تو برگه هستش منتهی نوشته تو برگه این هستش که شوهرش تعهد داده ملک مال زنشه وهیچ کس اختیاری از ان نداره امضا و اثر انگشت گذاشته خواستم بدونم ایا با اون برگه ساده که ثبت قانونی نداره ایا امکان ابطال سند رسمی و قانونی ملک که به اسم من هستش هست یانه شوهرش که برکه رو قبول نداره که این کار کرده باشه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید متن قرارداد بررسی گردد موضوع بیع باید معلوم و معین و با مشخصات باشد و تاریخ آن نیز حائز اهمیت می باشد
از طریق کارشناس حدود تنظیم مشخص می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تاریخ این دو سند حایز اهمیت است که کدام مقدم بوده از طرفی باید قرارداد ها ملاحظه گردد