مشاوره حقوقی رایگان - نفقه بچه بعد از جدایی

باسلام، من پارسال زنمو بخاطر خیانتی که داشته طلاق دادم و کلن از خودش و بچه متنفرم. چون هر اقدام غیر اخلاقی و شرعی خیانتی که داشته، چه در زمان با من بودن و و چه بی من بودن در حضور همون بچه بوده و زمانی که طلاقش دادم با وجودی که به همکاران شما مراجعه کردم که هرکاری که ممکنه بعدن علیه من انجام بده بگین تا تعهد بگیرم ازش ولی همکاراتون بعضی چیزارو گفتن ولی نفقه بچه رو نگفتن. و حالا رفته برام شکایت کرده. چه کنم که از شرش خلاص شم و گورشو گم کنه بره، کاش حکومت ما مثل طالبان بود و سنگسارش میکردن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همکاران ما مسئله نفقه را از قلم ننداخته اند بلکه آگاهانه سکوت کرده اند چون اسقاط حق نفقه فرزند خلاف قوانین آمره و مخالف نظم عمومی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفقه اولاد بر عهده پدر هست وقابل اسقاط نیست مگر انکه همسرتان علاوه بر گرفتن حق حضانت نفقه بار مالی انرا نیز یعنی همان نفقه پذیرفته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه در هر صورت بر عهده پدر است. قابل اسقاط نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نفقه در هر صورت بر عهده پدر است. قابل اسقاط نیست.