مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع خروج

سلام. من دختر 25 ساله ای هستم و میخواستم بپرسم که در چه صورت پدر میتونه مانع خروج من از کشور بشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما مستقل و می توانید خارج شوید و فقط بعضی موارد نیاز به رضایت ایشان دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ پاسپورت باید پدرتون اجازه بده

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نمیتوانید خارج از کشور سفر کنین مگر پاسپورت داشته باشین از قبل در غیر اینصورت نمی‌تونین حتی پاسپورت اخذ کنین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای اخذ پاسپورت و خروج از کشور نیاز به اذن پدر ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای گرفتن پاسپورت و خروج اصلا نیاز به اجازه پدر ندارید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام دختر مجرد بالای 18 سال برای خروج نیاز به اذن پدر جهت خروج از کشور ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام شماکاملامستقل و بدون نیاز ب اذن پدر میتوانیدپاسپورت بگیرید و میتوانید از گشور خارج شوید. مانعی ندارید.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر چون بالای 18 سال میباشید خیر نیازی به اسم ولی ندارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدر نمی تواند شما را ممنوع الخروج نماید بلکه طبق قانون گذرنامه دختران بالای 18 سال سن بدون اذن پدر نمی توانند از کشور خارج شوند ولی صرف صدور گذر نامه نیاز به اذن پدر ندارد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دختران بالای 18 سال نیاز به اجازه پدر ندارند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر مجرد هستید نیازی به اذن پدر ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . خروج دختران مجرد از کشور دختر بالای 18 سال که مجرد باشد برای خروج از کشور به اجازه محضری پدر خود نیاز ندارد و میتواند به راحتی گذرنامه اش را دریافت کند. تنها دختران زیر 18 سال نیاز به اجازه محضری از سوی پدر یا قیم قانونی خود دارند.