مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

با سلام بنده اردیبهشت سال 99 به دو سال حبس تعلیقی محکوم شدم و الان 6ماهش مونده که به خاطر یه پرونده دیگه که وقوع جرم مربوط به سال 97 هست به دو سال دیگه حبس تعلیقی محکوم شدم با توجه به اینکه وقوع جرم برای پرونده اخیر دو سال قبل از قرار تعلیقی ثبت شده است اگه برم اداره سجل کیفری برای استعلام به دادگاه تعلیق دومم لغو نمیشه اولی که به خاطر اینکه جرم قبل از اون قرار هست میدونم لغو نمیشه نگران دومی هستم تکلیف چی میشه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اداره سجل کیفری ارتباطی به این موضوع ندارد جای نگرانی ندارد.امادرصورتی که دادگاه متوجه شود تعلیق رالغومینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صدور دو حکم تعلیقی ، همزمان امکان ندارد ولی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما در گذشته مجازات تعلیقی داشته باشید مجازات فعلی شما نیز تعلق نخواهد شد در صورتی که دادگاه متوجه تعلیق گذاشت شما باشد تعلیق جدید شما نیز لغو خواهد شد و هر دو مجازات قابل اجراست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله صدور دو حکم تعلیقی ، همزمان امکان ندارد