مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو لیزینگی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. اینجانب خودرو سنگین پدر مرحومم را قسطی فروختم. بعد از فوت پدرم ، من و برادر و خواهر و پدربزرگم و مادرم ورثه مرحوم شدیم. یک وکالت نامه کاری که مادرمون رو به عنوان قیم در خصوص خودرو مشخص کردیم که اسم نقل و انتقال در آن ذکر شده اما متن وکالت وکالت کاری میباشد چون خودرو لیزینگی بوده و خود ما نیز نمی‌توانسته ایم خودرو را بفروشیم سند در رهن بوده. البته بگم پدربزرگم فوت شده بود که ماشین را فروختم . و با همان وکالت نامه مادرم وکالت نامه را تنفیذ کرد به نام خریدار. مبایعه نامه را من و مادرم امضا کردیم و خواهر و برادرم امضا نکردند و همچنین پدربزرگم چند پسر دارد که حال جز ورثه پدربزرگم هستند. سوالم اینجاس آیا در آن موقع آن وکالت نامه که پدربزرگم نامش بوده و فوت شده و ما نسبت به آن تنفیذ کرده ایم اعتبار داشته است، حتی آن شخص که اقساط را پرداخت نکرده الان زنگ میزنه میگه وکالت فروش میخوام و اون وکالت وکالت کاری بوده، آیا خواهر و برادر و عموهایم می‌توانند درخواست ابطال مبایعه نامه و معامله فضولی بنده کنند. سپاسگذار شما هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با فوت پدربزرگ شما وکالت نسبت به ایشان اثر قانونی نداشته و لذا وراثت ایشان و برخی از برادر خواهر شما می توانند ادعای عدم اعتبار وکالتنامه را داشته باشند و نقل و انتقال را باطل کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از فوت پدربزرگ وکالت اثر قانونی ندارد و همه چیز باطل خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالت نامه با فوت وکیل یا موکل باطل است و وراث پدربزرگ میتوانند دادخواست بدهند و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وکالت نامه با فوت وکیل یا موکل باطل است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با فوت پدربزرگ وکالت منفسخ می شود