مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در سند زدن

باسلام وخداقوت
بنده یه واحد اپارتمان به متراژ100 مترو در اسفند 97 خریداری کردم . فروشنده چون نوساز بودتو مبایعه نامه کد رهگیری دار تاریخ شهریور 98 رو زمان ثبت سند نام برد.اما تا الان که ابان 1400 هستیم هنوز حتی پایان کار رو هم‌ نگرفته .
از تاریخ شهریور 98 تا الان تاریخ هارو تلفنی به صورت تغییر داده هرسری دوسه ماه بعد رو نام برده.بنده همون شهریور 98 به دفترخانه مراجعه ننمودم چون روز قبل گفتن افتاده دوماه بعد. در نتیجه گواهی عدم حضور نگرفته ام.
حالا تقاضا مندم بدانم ایا با توجه به عدم‌ قید دقیق خسارت تاخیر در سند با اینکه الان سند حاضر نشده ایا امکان شکایت و طلب مبلغ است ؟ چه مقدار و چگونه

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

الزام به انجام تعهد بدین و مطالبه خسارات

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .طرفین یک قرارداد بایستی به تعهدات خود عمل کنند می توانید الزام به تعهد ومطالبه خسارات بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت بدهید