مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت سلب امتیاز شده

سلام .
من سیم کارتمو دوماه پیش سلب امتیاز کردم .مشکلاتی پیش اومده که همسرم میخواد از طریق دادگاه پرینت خط منو بگیره. با توجه به اینکه پرینت 6ماه رو میدن .از الان حساب میشه پرینت 6ماه قبل رو میدن یا از زمانی ک سلب امتیاز شده 6ماه قبلشو میدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه دستور بده ممکن است تا یک سال را نیز پرینت بگیرند ولی معمولا تا شش ماه پرینت اخذ میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دستور قاضی
گرفتن پرینت حتی بیشتر از شش ماه هم امکان دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دستور قاضی گرفتن پرینت حتی بیشتر از شش ماه هم امکان دارد