مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک مخدوش

با سلام.اقدام به فروش یک خودرو به صورت صفر کیلومتر که از نمایندگی تحویل نگرفتم و مستقیما خودرو به خریدار جدید در حضور من داخل نمایندگی تحویل شد (داخل قولنامه قید شده) و وکالت تعویض پلاک به خریدار دادم.خریدار موقع تعویض پلاک در مرکز تعویض پلاک تهران با مشکل پلاک مخدوش مواجه شده و پرونده من به دادسرا ارسال شده و بعدا فهمیدیم که تکه هایی از برچسبی که نمایندگی برای پوشش پلاک در نمایشگاه نمایندگی روی پلاک چسبانده بود روی پلاک باقی مانده و خودرو در مرکز تعویض پلاک توقیف شده. خودم ساکن شهرستان دیگری هستم. من برای پیگیری یا اعتراض یا اعلام علت قضیه چکارهایی باید بکنم یا صبر کنم تا احضاریه دادگاه بیاد و روش اثبات ....
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید عدم سوء نیت مجرمانه خود را ثابت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر ابلاغیه دادسرا
باشید اگر به شما ابلاغ شد بعدا به دادسرا مراجعه و از خود دفاع نمایید و همین موارد را در لایه دفاعیه ذکر و به دادسرا اعلام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان تصرف خریدار این اتفاق افتاده بهتر است خود او پیگیری کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.