مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی در عده عقد موقت

سلام میخواستم بدونم اگر خانمی در عده عقد موقت با مردی نزدیکی داشته باشه و از اون مرد حامله بشه و قصد نگه داشتن بچه رو داشته باشه با توجه به اینکه تا نه ماه عادت ماهانه نمیشه حکم عدش چیه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عده زن باردار با زایمان به پایان میرسد

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

عده در عقد موقت 45 روز است و اگر زن حامله باشد تا زمان زایمان جزء عده است مگر اینکه زایمان قبل از 45 روز باشد که در این صورت عده همان 45 روز است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زن در عدۀ دیگری بوده و مرتکب رابطه نامشروع وزنا شده است، باید همان عده را به پایان برساند و پس از آن می‌تواند ازدواج مجدد کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.عده با انجام زایمان به پایان می رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا زمان زایمان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عده تا پایان زایمان است.
البته توضیحات شما مبهم است.