مشاوره حقوقی رایگان - فیلم و سریال

سلام وقتتون بخیر سوالی که داشتم در مورد سریال هایی هست که هر روز در دنیا تولید و پخش می شود ، آیا دیدن این سریال از سایت هایی ایرانی که رایگان بودن مطالب را ذکر کرده اند مشکل شرعی ندارد ؟ آیا باید به دنبال این بود که این سریال های خارجی پولی هستند یا نه و اگر اشکال دارد لطفا به طور کامل توضیح دهید .

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد ولی اصولا وقتی شما دسترسی ازاد به تماشا و دانلود دارید و در سایت مورد نظر صبحبتی در خصوص هزینه فیلم یا سریال نشده ب نظر میاد ک رایگان باشد. در غیر اینصورت اصل بر پولی بودن هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مرجع تقلید خود بپرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که دسترسی آزاد دارید و طبیعی است که می توانید آن را دانلود کنید که مشکل نخواهد داشت