مشاوره حقوقی رایگان - قانون کپی رایت ویدیو ( سریال و فیلم ها ) خارجی در ایران

با سلام وقتتون بخیر
من میخواستم سایتی بزنم که درون آن سریال ها و فیلم های سینمایی خارجی را قرار بدم که کاربر هم بتونه انلاین مشاهده کنه هم بتونه اون ها رو دانلود کنه
( هیچ گونه تغییری قرار نیست در فیلم ایجاد کنم نه زیرنویس نه دوبله فقط نسخه اصلی فیلم را می گذارم و اینکه هر کدوم از این ویدیو ها از زمان اکران ان ها چند سال گذشته است )
آیا با گذاشتن اطلاعات از سازنده ویدیو این کار من مجازات کیفری دارد؟ و سازنده اون فیلم در خارج می تواند از من شکایت کند که در ایران بازخواست شم؟

همچنین من میخوام در سایت ویدیو های آموزشی خارجی قرار( به صورت انلاین و دانلودی ) بدم ( که سازندشون در خارج از این ویدیو ها کسب درامد داره ) آیا این مورد مشکل قانونی در ایران دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال پیگیری قانونی سازنده وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرجند قانون. کپی رابت در حقوق ایران کامل نیست وایران به قانون کپی رایت نپیوسته بنطر سگصرف بارگذاری قابل شکایت از مراحع خارج از کشور نیست