مشاوره حقوقی رایگان - قانون کپی رایت فیلم های خارجی و ایرانی

با سلام من میخوام یه پیج اینستاگرامی بزنم و داخلش سکانس هایی از فیلم های خارجی یا ایرانی بزارم ، چون مقلد رهبری هستم ایشون گفتن باید ببینین تابع قوانین کشور هست یا نه ، به همین خاطر خواستم بدونم آیا مشکلی از بابت انتشار سکانس هایی از فیلم ها و سریال های خارجی و ایرانی در پیج اینستاگرامی دارم یا نه ؟ و می توانم این کار را انجام دهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانونی به نظر مشکلی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در کشورهای خارجی قانون کپی رایت وجود دارد از نظر شرعی نیز در درست نیست