مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز

سلام
ما دو تا خونه جنوبی هستیم خونه ما دو طبقه هست و همسایه جلوی ما یک طبقه بوده که 15سال پیش خواست بسازه شکایت کردیم و طبقه دوشنبه ما 3متر نور به ما دادن و دورچنیی پشت بام هم نرده گذاشتن الان صاحب ملک عوض شده و روی ساختمان بالای 40سال مجوز تعمیرات گرفته طبقه دوم ساخته و یک متر نورگیر برای ما گذاشته و دور چنین پشت بام هم 140سانت بلوک چیده و کلا نورگیر خونه ما گرفته شده. به ناحیه محل سکونت و منطقه خود رفتم میگن تخلفی نداره آیا قانون عوض شده لطفا راهنمایی کنید چه کار باید بکنم و کجا باید برم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .قابلیت بررسی داردمی توانیدازطریق سامانه اقدام فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت دادن این مجوز از شهرداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شهرداری اقدامی نمی کند می تواند در دیوان عدالت اداری نسبت به صدور پروانه ساختمانی ایشان اعتراض و دستور موقت مبنی بر توقف ادامه عملیات ساختمانی را بخواهید