مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

باسلام و خسته نباشی. من مدت دوساله ازدواج مجدد کردم با خانومم هیچ مشکلی خانوادگی هم نداشتیم تا برج 99/12 بدون اطلاع من خانومم. ترک منزل میکنن بدون بهانه ی و حاضر به برگشت خونه شوهر نبودن و مراجعت به خونه پدرشان کرده بودن. با اظهارنامه ای واسش فرستادم برگشتن سرزندگی مشترکمون الان هم باز بدون اجازه من و بی اعتنای کرده از من همراه با داماشون ترک منزل من نموده گفته شوهرم بیکاره من بیکار هستم چون مشکل جسمانی دارم از ناحیه بینایی کارگری نمیتونم انجام بدم اما درامد مستمری دارم که خرج مخارج بچه هام بدم از لحاظ مخارج مشکل ندارم گفته نفقه ام نمیده در ضمن همچین چیزی نبوده اگر ایطور بوده پس توی این دوسال بام ن زندگی کردن خرج مخارجشون از کجا اوردن توی این دوسال چرامراجع نکردن مراکزقضایی که بگن نفقه من نمیده درضمن مسکن خوراک پوشاک همه چی مهیاس فقط چسبیده به خانوادش به اونا وابسته شده انگار شوهری وجود نداره ؟ الان خواستم بپرسم من میتوانم از طریق مرجع قانونی شکایتشون کنم که با ابروی من و حیثیت من و افکار من بازی میکنه و ترک تمکین کردن و مسئولیت شوهرداری خونه داری برعهده ایشان بوده عمل نمیکنن؟ ممنون باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تمکین نمائید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی الزام به تمکین بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است با مصالحه موضوع را حل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مکلف هستید که نفقه زوجه را پرداخت نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حتما شکایت نمایید . در صورت نیاز به مشاوره و توضیح بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را تقدیم نمایید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میتوانید دادخواست تمکین مطرح کنید.البته توجه داشته باشید عدم مراجعه به مراجع قضایی طی دوسال حاکی ازین نیست ک کاملا ایشون رضایت داشتن و شمو کامل پرداخت کردید. اینکه شما نفقه رو پرداخت کردید یا خیر رو شما باید اثبات کنید.