مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط شوهرم

با سلام
ما تبریز تو خونه ای که به اسم بنده بود زندگی میکردیم
شوهرم سر اختلافاتی چمدونشو بست و یواشکی با ماشینی که نصفش به اسم من بود رفته پیش خانواده اش شهر دیگه
دوربینهای واحد مسکونی رفتنو ایشونو با چمدون ثبت کردند
1_منو و دختر یکساله ام الان بدون نفقه موندیم
من چه مدت بعد از ترک ایشون باید شکایت نفقه کنم؟
2_یه بار سر خریدی به حساب من ده میلیون واریز کردن که برداشت شد ایا میتونه ادعا کنه اون بخاطر نفقه بوده؟
3_چون خونه ماله من بوده میتونه علت ترک منزل بگه نمیخواستم تو شهر اونا بمونم اومدم پیش خانواده ام؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق مطرح نمایید در خصوص ترک منزل نیز می توانید با تحقق شروط تحقق یافته ضمن عقد نکاح یا عسر وحرج دادخواست طلاق ارائه نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می تواند دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق مطرح نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید
بله امکان دارد زوج مدعی بشود که مبلغی که به حساب شما واریز شده بابت نفقه بوده است
خیر چون قبلا در اینجا
زندگی میکردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال شما حسب مورد ابعاد گوناگونی دارد در صورت تمایل تماس بگیرید .
بطور کلی می توانید درخواست نفقه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می تواند دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید دادخواست نفقه معوقه و ترک انفاق مطرح نمایید
ایشان ملزم به تهیه مسکن می باشند
نفقه فرزند نیز قابل مطالبه می باشد
ترک منزل اگر 6ماه متوالی و 9 ماه متناوب باشد می توانید جهت طلاق اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتواند دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق مطرح نمایید در خصوص ترک منزل نیز می توانید با تحقق شروط تحقق یافته ضمن عقد نکاح یا عسر وحرج دادخواست طلاق ارائه نمود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت ترک انفاق ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید فورا دادخواست مطالبه نفقه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت ترک انفاق مطرح کنید