مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دفاع در جلسه الزام به تحویل تاییدیه گاز

باسلام.دادخواستی با عنوان الزام به تحویل تاییدیه گاز علیه مالک قبلی خانه ام و فردی که لوله کشی گاز خانه را انجام داده مطرح نموده ام چون برای گرفتن امتیاز گاز طبقه بالا لوله کش تاییدیه را نمیدهد ومالک قبلی هم ثمن راکامل گرفته ولوله کش مدعی طلب از فروشنده است.حالادردادخواست به ماده 356و362و369و363قانون مدنی استناد کردم.حالادرجلسه چه دفاعی کنم که به نفعم رای صادر شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس دادخواست تقدیمی ادعای خود را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد فروشنده مکلف به ارائه تاییدیه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قرارداد فروشنده مکلف به ارائه تاییدیه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطابق قرارداد فروشنده مکلف به تحویل تاییدیه و ایفای تعهد می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرف قرارداد با ید تاییدیه توسط فروشنده انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد فروشنده مکلف به تحویل تاییدیه و ایفای تعهد می باشد
غلامرضا قربانی :