مشاوره حقوقی رایگان - زمین

باعرض سلام خسته نباشید من چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
من زمین در یک از دهات استان یزد خریداری نمودم که یک قطعه زمین 1800 متری صاحب زمین 655 متر ان را جدا و به من فروخته بود از روز بعد از فروش اصرار به این داشت که حتما فی مابین زمین و زمین جدا شده دیوار بکش و سریعا برو سند بگیر که منم به هزار بدبختی قرض قوله وام دیوار به متراژ157 متر گذاشتم استا بنا که امده بود برا دیوار چینی گفت متراژ زمین کمتر میباشد که وقتی مهندسی جهت برا اندازه گیری دیجیتال اوردیم متوجه شدیم متراژ 630 متر میباشد وقتی به صاحب زمین گفتیم قبول نکرد متراژ کسری را پولش را عودت دهد بعد اقدام به تصرف دیوار من و نقش نگار سیمان کاری نموده و اصلا اطلاعی به من نداده است و الان که رفتم بابت انشعابات دریافتی هیچگونه خدماتی به اینجانب نمیدن و میگوند زمین خارج از طرح می باشد ضمنا امور اراضی کشاورزی الان از من شاکی شده چرا اقدام تفکیک غیرقانونی نموده ایی و منو به دادسرا معرفی کردن و برا من جریمه بردین و ضمنا میگن10 متر زمین ماله دولته !!!
4تا مشکل برام پیش اومده متراژ زمین کسری دارد همسایه اقدام به تصرف دیوار من نموده است .10 متر ان دولت دست گذاشته روش.هیچگونه خدماتی من دریافت نمیکنم راهنمایی بفرمایین چه عملی انجام بدم ضمنا تو قولنامه ذکر شده متراز واقعی میباشد و بدون کسری و تو اون قید شده هرگونه کشف فساد فروشنده موظف میباشد تمامی خسارت رو به روز پرداخت نمایید ولی الان قبول نمیکند !

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای کسری زمین حق فسخ و مطالبه خسارات به نرخ روز و دیوار متعلق به شماست میتوانید شکایت کنید بابت ده متر هم باز حق فسخ و مطالبه خسارات را دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید جداگانه دادخواست بدهید و مطالبه ثمن کسری زمین را نمایید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست مطالبه مابه التفاوت کسری زمین را مطالعه نمایید