مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ابطال مزایده از طرف مزایده گزاز

سلام از شهر میامی استان سمنان مزاحم میشوم.بانک ... مزایده کشوری برگزار کرد.و از جمله ساختمان شعبه ... میامی را برای فروش به مزایده گذاشته.اینجانب یکی از6شرکت کننده در مزایده بودم که بالاترین نرخ از قیمت پایه را دادم و برنده شدم فردای روز برگذاری مزایده بصورت کتبی به من اعلام نمودند.وخواستار واریز یک سوم قیمت پیشنهادی به همراه هزینه آگهی شدندو10 روز مهلت دادند.پس از5روز مبالغ را واریز نمودم و فردای آن جهت برقرارکرده سرپرستی بانک در سمنان رفتم.متوجه شدم روز قبل مزایده را بدلیل کارشناسی که قیمت را کم داده اند باطل اعلام نمودند. البته دادن 8اوراق مزایده آورده بودند بانک تاقبل از انتقال سند قطعی اختیار دارد که معامله را فسخ نماید .باتوجه به اینکه بنده مبلغ خواسته شده را واریز کردم آیا این اقدام بانک قانونی است یا راهی برای من وجود دارد که اعتراض کنم.لطفآراهنمائی بفرمائید.ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.