مشاوره حقوقی رایگان - تضییع حقم توسط سازمان سنجش

با سلام
من چند سال قبل کنکور ریاضی شرکت کردم و مجاز به انتخاب رشته در تمام موارد روزانه وتربیت معلم و... شدم.اون موقع سهمیه مراکز تربیت معلم شهرستانی بود و 2 نفر برای درس تربیت بدنی اعلام نیاز کرده بودن و من هم کد اون رشته تربیت معلم و انتخاب کردم و قبول شدم و برای مصاحبه و تست تربیت بدنی دعوت شدم...
اسامی برای تحقیقات به آموزش پرورش شهرستان ارسال شد و چون پدرم هم کارمند اداره آموزش وپرورش بودن با تحقیقات جزئی تایید شدم و منتظر جواب نهایی بودم.ولی متاسفانه نه من,بلکه هیچ کس اون کد رشته رو قبول نشده بود!!!یعنی در روزنامه اعلام نتایج غیر متمرکزها اسم هیچ شخصی بعنوان قبول شده در اون کد رشته نبود و با پیگیری از مرکز تربیت معلمی که کد مربوط اون بود متوجه شدیم برای اون کد هیچ شخصی رو انتخاب نکردن!!!
با توجه به اینکه طبق لیستی که سازمان سنجش به گزینش اداره آموزش و پرورش شهرستان ارسال کرده بود رتبه بنده از بقیه بالاتر و پدرم فرهنگی و خودم بسیجی و... در کل امتیازم بالاتر از بقیه بود , مطمئن بودم اگه یک درصد نفر اول نه ولی نفر دوم حتما هستم.
من الان لیسانس مکانیک هستم و بیکار!!میتونم با گرفتن وکیل و ارائه مستنداتم از سازمان سنجش شکایت کنم و حق ضایع شده خودم و مطالبه کنم؟؟
اگه وکیلی در این زمینه تخصص داره لطفا اطلاع بدن که با قبول زحمت وکالت بعد چند سال به حق ضایع شده خودم که صددرصد مطمئنم سازمان سنجش تخطی کرده و مقصره برسم.

با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دیوان عدالت با مستندات می توانید شکایت کنید و از طریق همین سایت درخواست وکیل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دیوان عدالت با مستندات می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید