مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه‌

کسی که وثیقه میذاره اگه طرف دادگاه خودشو معرفی نکنه براش مشکل ساز میشه ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر به موقع حاضر شود نه. مشکلی نیست

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
بله متاسفانه.اول اخطار معرفی صادر میشه و اگر شخص رو معرفی نکنه مورد وثیقه به اجرا گذاشته میشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از ابلاغ به وثیقه گذار ، حتما وثیقه ضبط خواهد شد و

فرزانه مددی زاده

سرکار خانم فرزانه مددی زاده :

در صورت عدم‌معرفی خودشان، به شما جهت احضارشان اخطار میشود و در صورت عدم معرفی شما ، بله وثیقه ضبط میشود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام معادل مبلغ تعیین شده برای وثیقه از ملک مورد وثیقه برداشت می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وثیقه ضبط خواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ابتدا ابلاغ جهت معرفی شخص در غیر اینصورت دستور ضبط وثیقه صادرمیشود