مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش فک پلاک

با سلام حدود شش ماه پیش ماشینم به یک دلال فروختم قول نامه هم نوشتم مقداری از پولم ماند که قرار شد بعد از تعویض که بعداز یک هفته زنگ که بریم محضر که ماشین فروخته به کسی دیگه و از من وکالت گرفت خودشو اون کسیکه خریده بود وکالت چهل روزه دادم بهش و الان حدود یک ماه هست که وکالت تمام شده خواهشن راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی است از طریق مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.برای مابقی ثمن معامله طبق قرارداد دادخواست دهید.واگر هنوز تعویض پلاک نشده .فک پلاک را بخواهید.جهت اطلاعات بیشتر وسریعتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه بخواهید فک پلاک کنند .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید برای الباقی ثمن و مطالبه آن دادخواست همراه با مستندات دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست
مطالبه باقیمانده ثمن و
الزام به فک پلاک و
توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن و الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه الباقی ثمن والزام به فک پلاک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن و الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خود را مطرح نمایید