مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام یه عدد پیکان خرید کردم دوسه سال پیش به صورت قولنامه ای دستی . فروشنده هم قبلا این ماشین را از یه نفر دیگه خرید کرده که نیومده فک پلاک کنه و میگه نمیام . الان ما باید چه کاری انجام بدهیم . ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی به طرفیت همه ایادی قبلی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلام ب نامتان است درخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک تقدیم نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک در دفتر خدمات قضایی