مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام و احترام. قولنامه ای در سال 95 بین اینجانب و شخصی به عنوان سازنده امضا شد قرار بود یک واحد آپارتمان که در حال ساخت بود تحویل داده شود چنین نشد آپارتمان از طریق فک قفل توسط اجرای احکام به من تحویل شد اما به دلیل شکایت مالک مبنی بر جعل مشارکت نامه بین مالک و سازنده توسط سازنده و اثبات جعل آپارتمان را برگشت دادم مجدداً از سازنده شکایت نمودم که متاسفانه دادگاه تجدید نظر رای به برائت سازنده داد از طریق حقوقی شکایت کردم جهت حداقل پولی که به سازنده داده ام برگشت شود سوال اینجاست با توجه به نقضی که رخ داده است آیا دادگاه بدوی می تواند آپارتمان را به اینجانب برگرداند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دوباره دادخواست خود را به صورت صحیح مطرح نمایید و ممکن است بتوانید اپارتمان را تحویل بگیرید