مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت انشعابات باغ

سلام وقت بخیر. ما یه باغ داریم که مال ورثه هستش و پدر من برای باغ انشعاب برق و گاز گرفته البته برای سهم خودش ولی موقعیت سهم پدر من معلوم نیست یعنی تفکیک نکردن الان که میخوان تفکیک کنن میگن برق و گاز مال همس یعنی نمیتونی برای خودت برداری. لطفا راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه اداره برق و گاز بر اساس متراژ باغ انشعابات را در اختیار پدرش شما گذاشته لذا انشعابات به صورت مشاع برای کلیه باغ تلقی می گردد و با تفکیک آن نمی توانید انشعاب برق و گاز را صرفاً برای زمین محصور خود استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برق و گاز برای کل زمین بوده و مشاع است