مشاوره حقوقی رایگان - آیا سو سابقه دارم بعد از 25 سال

با سلام. در سال 75 دوران سربازیم بود که به جرم سرقت به دادگاه انقلاب فرستاده شدم. متعاقبا به زندان و انگشت نگاری شدم . بعد از 13 روز که بازداشت بودم به دادگاه رفتم تا حکم بگیرم که 20 ضربه شلاق داشتم و آزاد شدم. الان در حال مهاجرت کاری به خارج از کشور هستم و نیاز به عدم سوء پیشینه هستم . لطفا راهنمایی بفرمایید که در صورت اقدام میتونم عدم سوع پیشینه بگیرم و اینکه برام چی مینویسند . متشکرم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، رسیدگی به جرم سرقت در دادگاه انقلاب نمیتواند باشد ! اما اگر سوءسابقه ای هم وجود داشته با گذشت این سالها رفع اثر شده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در طول این سال‌ها اگر سابقه بوده باشد رفع اثر شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوپیشینه برای شما محسوب نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رسیدگی به جرم سرقت در دادگاه انقلاب نمیتواند باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
احتمالا یا جرم دیگری بوده یا دادگاه دیگری رسیدگی نموده علی ایحال با گذشت سالها احتمالا رفع اثر شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر شما در حال حاضر سوپیشینه ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جای نگرانی نیست سوء پیشینه محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درطول این سال‌ها اگر سابقه بوده باشد رفع اثر شده است