مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

من چندی پیش مبلغ 300 میلیون از همسر خود سفته گرفتم بابت مقداری پول و طلا و سکه که در دوران مجردی پس انداز کرده بودم و به ایشان داده بودم حال بعد از 2 سال از همسر خود جدا شده ام حال برای اجرا گذاشتن سفته ها من یک اظهارنامه برای ایشان فرستادم مبنی بر اینکه من 300 میلیون از شما سفته دارم بعد ایشان در جواب من یک ابلاغی فرستاد مبنی بر خیانت در امانت حال برای اینکه من بتوانم سفته های خود را اجرا بزارم چه پیشنهاد میکنید
آیا امکان رد خواسته من وجود دارد ؟
یا اینکه برای خود من از لحاظ قانونی مشکلی درست شود هست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سفته سند تجاری محسوب میشود
شما دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سفته قابل وصول است مگر طرف مقابل امانی بودن و عدم استحقاق شما در مطالبه وجه سفته امانی را ثابت نماید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام نکته ی بسیار ظریف وجود دارد و آن اینکه اگر ایشان علیه شما به اتهام خیانت در امانت شکایت کرده اند ، باید حتما تا تعیین تکلیف این شکایت ، از ارائه دادخواست مطالبه وجه خودداری کنید چرا که تا قبل از ارئه ی دادخواست مذکور ، ولو به فرض صحت ادعای همسرتان مبنی بر امانی بودن سفته ی مذکور ، اصلا خیانتی رخ نداده و لذا اصولا شکایت ایشان با قرار منع تعقیب روبرو خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید تکلیف خیانت در امانت مشخص شود چون این دو پرونده مرتبط هستند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید