مشاوره حقوقی رایگان - بخشش حقوق همسر و دریافت حقوق پدر

با سلام. زنی 60 ساله ام که پس از فوت همسرم حقوق ایشان را من و دختر مطلقه ام دریافت می کنیم. سوالم اینست که می توانم کل حقوق را به دخترم ببخشم و خودم حقوق مستمری پدر متوفی خودم را بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ارگان های مربوطه سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنظر می توانید با انصراف از مستمری همسر از مستمری پدر استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما ، زوجه میتواند از دریافت مستمری همسر خود انصراف بدهد و درخواست مستمری پدر خود را نماید و مستمری پدر به دختر تعلق خواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بنظر می رسد منعی نباشد بهتر است از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
جهت اطمینان از اداره مربوطه پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما یا بایستی از اخذ حقوق همسرتان انصراف دهید و نسبت به حقوق پدر خود اقدام نمایید