مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت در دفاتر الکترونیک قضایی

ببخشید اگر در فرم شکواییه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قسمت موضوع شکایت آدرس محل جرم را تهران بزنیم مکانی که جرم اتفاق افتاده و خودمان ساکن شهرستان هستیم آیا باید حضوری به تهران و محله و کلانتری تهران مراجعه کرد یا نه نیازی به حضور ما نیست و دادسرا و پلیس شهرستان خود ارسال و پیگیری و نتیجه را اعلام می کند لطفا؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید