مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیران

سلام من و مادرم حقوق مستمری تامین اجتماعی پدرم رو میگیریم ولی مادرم 3 تومان میگیره و من 1300 با اینکه من مستاجرم ماهی 2300 کرایه خونه میدم و یک دختر 20 ساله هم دارم و زندگی برام خیلی سخته...ولی مادرم خونه داره ملک داره پول تو بانک داره سود میگیره..اگر من اقدام کنم ایا تامین اجتماعی ممکنه حقوق من و مادرم رو مساوی کنه..ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر براساس قانون تقسیم صورت میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر براساس قانون تقسیم انجام می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر تقسیم بندی مستمری طبق قانون است و ربطی به شرایط مالی وراث ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون تامین اجتماعی 50 درصد متعلق به همسر متوفی 25 درصد متعلق به شما و 25 درصد باقی مانده بین همسر متوفی و شما قابل تقسیم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر بهتر است با مادر به توافق برسید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر طبق قانون اجرا می شود.وفق قانون 50درصد سهم همسر متوفی است .مگر اینکه خود مادر با پیشنهاد شما به توافق برسد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر بر اساس قانون تصمیم گرفته می‌شود