مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری دختری که قصد کار دارد

با سلام دختر مجردی که مستمری پدرش را دریافت می کند اگر شاغل شود و شغلش آزاد باشد تا چه میزان کسب درآمد مستمری اش قطع می شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

همینکه شاغل شود وبیمه برایش رد شود حق دریافت میتمری ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسب درآمد و شغل به هر درجه به میزان موجب قطع مستمری خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه رد نشه مسی متوجه موضوع نمیشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کسب درآمد و شغل به هر درجه به میزان موجب قطع مستمری خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کسب درآمد و شغل به هر درجه به میزان موجب قطع مستمری خواهد بود