مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالتنامه

سلام خسته نباشید بنده میخوام یه آپارتمان بخرم این شخص که میخواد ملک رو به من بفروشه میگه صاحب خانه خارج از کشور هستش برادرشه و ازش وکالت داره برا فروش خانه حالا چطور بفهمیم وکالتنامه جعلی نیست و اینکه این ملک به کسی دیگر فروخته نشده

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

میتوانید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه یا از طریق سایت سازمان ثبت اسناد کشور استعلام بگیرید . ولی بهترین راه مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفترخانه تنظیم کننده وکالت تصدیق وکالت را احراز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید تا
ابتدا استعلام گرفته بشود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفتر اسناد رسمی استعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبلا پاسخ شما داده شده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفتر اسناد رسمی مراجع تا بدوا استعلام گرفته شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت استعلام به دفترخانه اسناد رسمی تنظیم وکالت مراجعه نمایید